torsdag 30. juni 2011

Plassering


Nå har det iallfall skjedd en god del. 9. juni var det informasjonsmøte med explorius, og det må jeg si var et møte med få personer. Vi var ikke mer enn fire, to til Japan, én til Kina og én til India. Uansett, jeg fikk endelig vite at jeg hadde fått familie og at de bor i byen Hamamatsu, som er en time unna Tokyo med shinkansen. Avstanden fra Hamamatsu til Tokyo tilsvarer avstanden fra Oslo til Kristiansand, så det er ganske langt!  


Jeg er veldig fornøyd med vertsfamilien. Det er en familie på tre. Faren er 36 og jobber på kontor, moren er 31 og jobber på sykehus, og de har en sønn på 0. Gleder meg veldig til å møte dem. Jeg sendte dem en mail i går kveld, men har ikke fått noe svar ennå.Har prøvd å søke opp skolen jeg skal gå på, men Google Earth kommer bare fram til to skoler, den ene er en ungdomsskole, og den andre er en jenteskole. 

Huset mitt ligger der oppe.


Da har sommerferien endelig kommet da! Det skoleåret jeg er ferdig med nå, er det verste skloleåret noen gang! Ingen av feriene har vært en ferie, de var mer som små studieøkter, og juleferien med! Nå som jeg har en faktisk ferie, en laaaang en, skal jeg endelig slappe av. Har faktisk ferie til og med august, fordi avreise datoen ikke er før den 30. august.  

-Martin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar